Ondernemers van De Florijn

Frank van Lent is in 1999 beëdigd als makelaar-taxateur én rentmeester en is sinds 2015 gevestigd in het centrum van Geffen. Zijn realistische en no-nonsense benadering in combinatie met een up-to-date vakmanschap zorgt er voor dat hij binnen een heel groot netwerk al zijn hele werkzame leven actief is in de vastgoedwereld.

Notariskantoor met vestigingen in Oss, Geffen, Berghem en Heesch en aangesloten bij Netwerk Notarissen. We streven ernaar om je een passend en gedegen advies op maat te geven. We staan altijd klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. "We durven te zeggen dat wij nét iets meer notaris zijn."

Reclamebureau met een doelgerichte aanpak. Altijd alert op de steeds veranderende markt, met oog voor detail en creativiteit. Met korte en sterke analyses, eerlijke adviezen, creatieve ideeën en strakke ontwerpen. Soms heel gewoon, als dat nodig is. Maar soms ook opvallend anders. Dat is Creativos Reclame!

DSS Accountants is een accountantskantoor dat het nét even anders doet. Bij ons heb je altijd persoonlijk contact met betrokken adviseurs én altijd en overal inzicht in je actuele cijfers.

TR-Electronic is een fabrikant van encoders, meetsystemen en IPC’s voor de Industriële Automatisering. De Roterende Encoders, Lineaire Encoders, Laser Meetsystemen zijn wereldwijd een begrip in de markt. Onze producten vinden hun toepassing in onder andere havenkranen, in zware industrieën zoals de staalindustrie, in bruggen en sluizen, in theaters, op zeeschepen, in windmolens maar ook in medische apparatuur.

User Story is een data-gedreven Growth Marketing- & Innovatiebureau. Wij vinden altijd de beste groeikansen voor jouw bedrijf door op een gestructureerde manier data te combineren met creativiteit. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem contact op via de knop hieronder en we leggen het je graag in detail uit.

ValQ traint en adviseert. Wij inspireren mensen en organisaties om continu te verbeteren en te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onszelf. Wij zijn begonnen als adviesbureau op het gebied van managementsystemen. In onze aanpak is de mens steeds meer centraal gaan staan. Nu zijn wij een trainings- en adviesbureau met als expertisegebieden 'Gedrag en Verandering', 'Vaardigheden' en 'Managementsystemen'.

Kabelsenzo is een webshop in kabels en verschillende toebehoren. Naast deze webshop focust het bedrijf sinds enige tijd op de ontwikkeling van software speciaal voor e-commerce verkopers. De online markt moet makkelijk en toegankelijk zijn voor iedereen.

Stanley Black& Decker is de grootste producent ter wereld van elektrisch- en handgereedschap, huishoudproducten en machineaccessoires met producten die in meer dan honderd landen te verkrijgen zijn.