Ondernemers van De Florijn

Frank van Lent is in 1999 beëdigd als makelaar-taxateur én rentmeester en is met zijn eigen kantoor sinds 2015 gevestigd in het centrum van Geffen. Zijn realistische en no-nonsense benadering in combinatie met een up-to-date vakmanschap heeft er voor gezorgd dat hij binnen een heel groot netwerk al zijn hele werkzame leven actief is in de vastgoedwereld.

Notariskantoor met vestigingen in Oss en Geffen, aangesloten bij Netwerk Notarissen. De (kandidaat-)notarissen streven ernaar om je een passend en gedegen advies op maat te geven en staan altijd klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. "We durven daarom dan ook te zeggen dat wij nét iets meer notaris zijn."

Reclamebureau met een doelgerichte aanpak. Altijd alert op de steeds veranderende markt, met oog voor detail en creativiteit. Met korte en sterke analyses, eerlijke adviezen, creatieve ideeën en strakke ontwerpen. Soms heel gewoon, als dat nodig is. Maar soms ook opvallend anders. Dat is Creativos Reclame!

Triple A Administratie is de ideale partner voor ondernemers op het gebied van Administratie & belastingen, Analyse en Advisering. Altijd met persoonlijk contact. En als het nodig is, trekken we tijdig aan de bel. Met een kostenbesparende tip, een eerlijke analyse of een helder advies.

TR-Electronic is een fabrikant van encoders, meetsystemen en IPC’s voor de Industriële Automatisering. De Roterende Encoders, Lineaire Encoders, Laser Meetsystemen zijn wereldwijd een begrip in de markt. Onze producten vinden hun toepassing in onder andere havenkranen, in zware industrieën zoals de staalindustrie, in bruggen en sluizen, in theaters, op zeeschepen, in windmolens maar ook in medische apparatuur.