Te huur: Dorpsplein 1f

5386 CL, Geffen

Kantoorruimte op de begane grond van De Florijn.

Algemeen

Ideale kantoorruimte van circa 64 m2 voor een startende en kleinere ondernemer. Gelegen op de eerste verdieping van De Florijn met de hoofdingang aan de Dorpstraat in Geffen. Deze ruimte is instapklaar en voorzien van tapijt, plafonds, wanden, verlichting en aansluitingen elektra en UTP. Bovendien kan gebruik worden gemaakt van diverse gezamenlijke ruimtes.

Omgeving

De Florijn is een karakteristieke gebouw,gelegen op een hoeklocatie aan het Dorpsplein. Het voormalige Rabobank-gebouw is aangepast, waarbij aan de zijde van de Dorpstraat een eigen representatieve entree met lift is gecreëerd ten behoeve van de kantoorkamers gelegen op de eerste verdieping.

Het object is gelegen op een goede locatie centraal gelegen in het centrum van Geffen, op de hoek van het Dorpsplein en de doorgaande weg. Aan het Dorpsplein zijn tevens een supermarkt en diverse overige dienstverleners gevestigd.

Bereikbaarheid

Het object is met zowel auto als openbaar vervoer (bus) goed bereikbaar. Aan de Dorpstraat bij het object zijn de bushalten gesitueerd. Via Nuland (op-/afrit 51) is de A59 bereikbaar in westelijke richting (Den Bosch) en via Oss (op-/afrit 52) is de A59 in oostelijke richting (Nijmegen) bereikbaar, waar men ook een goede aansluiting op de A50 richting Eindhoven heeft.

Vloeroppervlakte

circa 64 m2

Bijzonderheden

De kantoorruimtes worden exclusief door de huurders gebruikt. De gezamenlijke ruimtes zijn voor de huurders beschikbaar om met bijvoorbeeld grotere groepen mensen overleg te voeren.

Het gebouw is instapklaar. De ruimten worden compleet met installaties, afwerking en meubels ten behoeve van de gezamenlijke ruimten opgeleverd. De kantoorruimtes zijn voorzien van tapijt, plafonds, wanden, verlichting en aansluitingen elektra en UTP.

De totale maandelijkse huurprijs bestaat uit een huurdeel én een bedrag aan servicekosten.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het direct tegenover gesitueerde Dorpsplein.

Plattegrond

Brochure aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend onze heldere en overzichtelijke informatiebrochure aan. Na verzending van uw gegevens ontvangt u de brochure in PDF formaat op uw e-mailadres. U kunt de brochure ook aanvragen door contact op te nemen met:

Frank van Lent Makelaar - Taxateur - Rentmeester BV
T: 073 690 93 54
E: frank@frank-van-lent.nl